באדיבות מסעדת לוצ’נה
מרכיבים ל 4 סועדים:
1 חבילת מיקס עלים
5 תאנים חתוכים לרבעים
מיקס אגוזים ופירות יבשים
1/4 כוס שמן קנולה
1/4 כוס שמן זית
3 כפות סילאן
1/2 כף סוכר
מיץ מלימון אחד
2 כפות חרדל
2 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור
באדיבות מסעדת לוצ’נה
מרכיבים ל 4 סועדים:
1 חבילת מיקס עלים
5 תאנים חתוכים לרבעים
מיקס אגוזים ופירות יבשים
1/4 כוס שמן קנולה
1/4 כוס שמן זית
3 כפות סילאן
1/2 כף סוכר
מיץ מלימון אחד
2 כפות חרדל
2 שיני שום קצוצות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה:
1. מניחים בקערה את העלים הירוקים והתאנים
2. קולים מעט במחבת את מיקס האגוזים ומעבירים לקערה
3. מכינים את הרוטב: מערבבים היטב בצנצנת את שאר המצרכים, ומניחים בצד עד להגשה
4. שנייה לפני ההגשה יוצקים את הרוטב מעל הסלט