
סושי טבעוני זה מאסט! מסעדה חדשה בתל-אביב מצטרפת למסעדות טבעוניות – הפעם סושייה! “גרין רול” היא מסעדת הסושי הטבעונית הראשונה בישראל – קבלו אותה במחיאות כפיים וצ’ופסטיקס! בתפריט הטבעוני לחלוטין של גרין רול שפע רולים עם כל-טוב מהצומח, דים סאם, אורז עם ירקות מאודים וסלטים אסיאתים. טעים שם ונעים שם ומלא חמלה. יש גם משלוחים. בתיאבון

קאן קאי – מסעדת סושי טעימה – נולדה כמסעדה קטנה ואינטימית בקיבוץ עינת, בייבי של המסעדנית הדר אכרם כהן. כיום מונה “קאן קאי” 3 סניפים בעינת, ברמת גן ובגבעת שמואל. זה התחיל כסושי-בר והתרחב למטבח האסייתי החם עם מנות מוקפצות ונודלס. בתפריט גם מבחר מנות טבעוניות מלהיבות. קאן קאי – טעמים מהמזרח להנאת החך הישראלי.

קאן קאי הוקמה על ידי המסעדנית הדר אכרם כהן. למסעדה שלושה סניפים: בקיבוץ עינת, ברמת גן ובגבעת שמואל. המסעדה החלה את דרכה כסושי-בר והתרחבה לרשת אסייתית המציעה מטבח מגוון עם מגון מנות דים סאם, סושי ומוקפצים. מלבד סושי טבעוני, תמצאו בתפריט מבחר מנות טבעוניות נוספות כמו אגרול, נודלס ועוד.

קאן קאי – מסעדת סושי טעימה – נולדה כמסעדה קטנה ואינטימית בקיבוץ עינת, בייבי של המסעדנית הדר אכרם כהן. כיום מונה “קאן קאי” 3 סניפים בעינת, ברמת גן ובגבעת שמואל. זה התחיל כסושי-בר והתרחב למטבח האסייתי החם עם מנות מוקפצות ונודלס. בתפריט גם מבחר מנות טבעוניות מלהיבות. קאן קאי – טעמים מהמזרח להנאת החך הישראלי.

סניף בוגרשוב תל-אביב של רשת צ’וקה – המתמחה באוכל אסייתי וסושי מעולים – הוא חלוץ הטבעונות מבין סניפי הרשת. במקום תפריט טבעוני עשיר באופציות מכל רחבי המטבח האסייתי: ראשונות כמו אגרול וסלטים, כיסוני דים סאם, מרקים, מנות ווק מוקפצות וסושי טבעוני מושלם. אל המנות המענגות והקינוח המעולה מתלווה אווירה חמה וטובה שמספקת כיף גדול לאוכל החומל והבריא.