
במסעדת אינדירה התל אביבית אפשר למצוא את כל הטוב שבמטבח ההודי, עם קורטוב של חריפות שמתאימה לחיך המערבי. בין המנות המגוונות של מסעדת אינדירה אפשר למצוא מאכלי תנור “טנדורי”, עופות ובשרים בטעמים אוריינטליים ומשקאות הודיים מיוחדים.

ה”ויליג’ גרין” – מחלוצי האוכל הטבעי והבריא מ-1980 במסעדה בירושלים – ממשיך בהתפתחות ההגיונית והפילוסופית. למסעדה בתל-אביב תפריט טבעוני בלבד: ארוחות בוקר נהדרות; צהריים-ערב עם בר ירקות וסלטים, דגנים מלאים ואורגניים, תבשילים, מרקים, פשטידות, לזניה, פיצות, ממולאים, קציצות ועוד בשירות ובהרכבה עצמית; ובלילה – בר טבעוני עם נשנושים ואלכוהול מבוסס על מיצים טבעיים ותמציות תוצרת בית.

לרשת “לאבאיט” 6 סניפים ברחבי ת”א, בכולם חגיגה נהדרת של קפה איכות אורגני ומנות שנוצרו מתפישת האוכל האיטי (slow food) והקשר של האדם לסביבה. התפריט מחובר גם לעונות השנה ובמקום מקפידים לרענן אותו בהתאם בפירות ובירקות העונתיים כשהם בשיא טריותם ועסיסיותם. ב-Loveat מגוון מנות טבעוניות ייחודיות ומקוריות, וביניהן: כריכים, טורטיות, פסטות, מנות אורז אדום ועוד.
סניפים ברחבי תל אביב


אותנטבעי – אוכל ביתי
אותנטבעי – מפעל קטן בדימונה לייצור ושיווק מזון טבעוני בלבד – מציע שירותי קייטרינג טבעוני מיוחד לאירועים, עם המזנון הטבעוני הנייד הראשון בישראל שמגיע לכל נקודה בארץ והופך כל אירוע לאטרקציה. האוכל מיוצר בשיטות אותנטיות ולא מתועשות, בהתאם למסורת בת 50 שנות טבעונות בקהילת העבריים בדימונה. הסייטן המופלא של אותנטבעי מתוצרת עצמית – מי שיטעם יבין.