באדיבות קפה יפו
חומרים:
1 בצל גדול פרוס לפרוסות
4-5 שיני שום
2 עגבניות גדולות מקולפות וחתוכות לרצועות
חופן זיתי קלמטה מגולענים
5-8 עגבניות מיובשות פרוסות (הכמות לפי העדפה אישית)
בזיליקום קצוץ (לפי טעם)
1 פחית קטנה עגבניות מרוסקות (פחית קנויה או כוס עגבניות טחונות טריות, ללא קליפה)
פטרוזיליה קצוצה
שמן זית
מלח לפי הטעם
1 חבילה פסטה שאוהבים (אפשר גם ניוקי)

מסעדה בעלת תו "ויגן פרנדלי" (לחיצה על האייקון תוביל אתכם לעמוד המסעדה באתר של "ויגן פרנדלי")
מסעדה טבעונית לחלוטין
מסעדה המציעה גם מנות ללא גלוטן
