בג'יה בצל מסעדות טבעוניות המומלצות ביותר לשנת 2020
האתר מבית קבוצת "ROL מסעדות" מכיל אינדקס עדכני של עשרות מסעדות עם מנות טבעוניות, המסווגות לאזורי הארץ וסגנונות האוכל השונים.
בחירה באזור הרצוי תפתח רשימה של מסעדות: כל מסעדה מכילה תיאור קצר, קישור לאתר המסעדה/ לדף הפייסבוק שלה ותוויות:
מסעדה בעלת תו "ויגן פרנדלי" (לחיצה על האייקון תוביל אתכם לעמוד המסעדה באתר של "ויגן פרנדלי")
מסעדה טבעונית לחלוטין
מסעדה המציעה גם מנות ללא גלוטן

בג’יה בצל

מרכיבים:
4 בצלים גדולים חתוכים לטבעות
כפית כמון
כפית פפריקה
כפית כורכום
קמצוץ פלפל לבן טחון
קמצוץ קורנפלור
מעט זנגוויל קצוץ
קמצוץ אבקת סודה
כוס קמח עדשים
שמן לטיגון עמוק
כוס מים
כפית וחצי מלח

אופן ההכנה:
מערבבים את טבעות הבצל עם כמון, חצי כפית מלח, פלפל לבן, קורנפלור, זנגוויל, פפריקה וכורכום ומניחים בצד למשך 20 דקות.
מערבבים את הקמח בקערה עם אבקת הסודה וכפית מלח.
מוסיפים בהדרגה מים, עד לקבלת בלילה סמיכה, נוזלית ואחידה.
מחממים במחבת שמן עמוק לטיגון.
טובלים את הבצל בתוך התערובת ומטגנים בשמן עד להזהבה.
מומלץ להגיש לצד רוטב תמרהינד, או רוטב כוסברה לטבילה.