באדיבות קפה יפו
המרק הזה הוא סוג של תופעה. לא משנה איזו כמות מכין כאמל (מנהל המטבח שלנו) אחרי 3 שעות אין כלום…
חומרים:
שמן קנולה
2 בצל סגול בינוני חתוך קוביות
2 תפו”א בינוני מקולף וחתוך קוביות
4 קישוא גדול חתוך לקוביות
חצי צרור נענע (עלים בלבד) קצוצה
מעט כוסברה קצוצה (לפי הטעם)
4 שיני שום גדולות פרוסות או קצוצות
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
כורכום

מסעדה בעלת תו "ויגן פרנדלי" (לחיצה על האייקון תוביל אתכם לעמוד המסעדה באתר של "ויגן פרנדלי")
מסעדה טבעונית לחלוטין
מסעדה המציעה גם מנות ללא גלוטן
