באדיבות קפה גידי
אופן ההכנה:
* להשרות 2 קילו שבבי סויה במים ולסחוט אותם לאחר מכן מכל הנוזלים. להעביר לקערה
* לגרד לקערה חבילת טופו
* להוסיף קילו בצל לבן קצוץ
* לטחון במעבד מזון חצי קילו כוסברה עם 5 חבילות אצות נורי, 10 שיני שום ו 200 מ”ל שמן זית. להוסיף לתערובת
* להוסיף קילו קמח לבן, 2 כפות מלח וכף פלפל. לערבב היטב עם שמן רגיל עד שהתערובת דביקה
* ליצור קציצות ולטגן בצ’יפסר 4 דקות עד שהקציצה מתחברת

מסעדה בעלת תו "ויגן פרנדלי" (לחיצה על האייקון תוביל אתכם לעמוד המסעדה באתר של "ויגן פרנדלי")
מסעדה טבעונית לחלוטין
מסעדה המציעה גם מנות ללא גלוטן
